Carte de oaspeti

Atentionare: articolele din aceasta sectiune sunt expuse in limba originala de redactare. Va multumim pentru intelegere.

Stimata familie Guias,
Am ramas atat de frumos impresionata de ceea ce reprezentati Dvs. pentru acei pui de om care va considera pe buna dreptate, parintii lor, incat nu ma pot abtine de a va scrie si eu cateva randuri. Dvs. nu sunteti oameni de rand. Privirea Dvs, pe care am studiat-o in acel scurt timp care l-am petrecut in casa Dvs. radiaza de bunatate si de splendoare sufleteasca. Dumnezeu v-a inzestrat cu acel ceve anume, care lipseste majoritatii. Care, daca ar exista in noi toti, lumea ar fi mult mai frumoasa si mai buna. Vreau sa va multumesc ca mi-ati dat sansa sa va cunosc de aproape. Nu stiu ce se va intampla cu mine, unde voi ajunge, dar, daca vreodata am sa am posibilitatea sa contribui cu ceva, cat de putin la eforturile Dvs. o voi face cu siguranta, din suflet... Va multumesc ca existati.
Cu respect, Diana

Diana Kosztyi - 1 mai 2012

In primul rand as dori sa va felicit pt ceea ce faceti pt copiii nevoiasi si totodata as dori sa dau si eu o mana de ajutor. As dori sa donez niste hainute pt copilasi cu varsta intre 4 si 6 ani si as dori sa stiu daca dv aveti si bebelusi pana intr-un anisor, caci as avea si hainute pentru bebe asa micut (tocmai ce au ramas mici hainute noi de bebele meu). Imi puteti trimite un mail la adresa georgia_deniss@yahoo.com.

Denisa Lice - 23 noiembrie 2011


Buna seara. Am auzit de dvs. la biserica in cartierul in care locuiesc Militari, Biserica Adormirea Maicii Domnului, unde duminica trecuta preotul Vasile a vorbit f.frumos despre fundatia dvs. dar fara sa va spuna numele.Nu am cuvinte sa va spun ce lucruri minunate ati infaptuit pentru acesti copii. Am fost profund impresionata. Sper ca bunul Dumnezeu sa va dea putere sa faceti tot ce va sta in putinta pentru acesti copii. Am sa ma gandesc ce as putea sa fac eu si familia pentru acesti copii minunati in viitorul apropiat. Am inteles ca d-na Guias M. vine frecvent la noi la biserica si probabil mai mult ca sigur stie de pierderea suferita a bisericii noastre a scumpului si dragului nostru preot si parinte Marin.Nu am putut sa nu pomenesc numele lui deoarece si acum ii simtim lipsa. Cu respect si drag. Dumnezeu sa va binecuvanteze.

Alexandra Andreias - 31 octombrie 2011


Eu si sora mea stim ce inseamna un ajutor din partea altor oameni cu suflet. Ma numesc Nae Cristina fost copil al Fundatiei COPIII IMPOTRIVA INTUNERICULUI, am stat la dl Guias Liviu si la dna Guias Mihaela din anul 1997 de cand a fost infiintata acesta fundatie pana in anul 2004-2005, impreuna cu sora mea, pana cand a venit bunica din partea mamei sa ne ia acasa. FELICIT PE ACEASTA CALE TOTI OAMENII CARE POT FACE UN BINE ACESTOR COPIII DEOSEBITI.
Daca cineva doreste sa-mi trimita un email o poate face la adresa: gabcrystyna@yahoo.es.

(Mesaj preluat de pe www.urbaniulian.ro)

Cristina Nae - 8 martie 2009


Sa ii ajutam ! Sa fim uniti in a face fapte bune !

(Mesaj preluat de pe www.urbaniulian.ro)

Alice - 17 ianuarie 2009


Acestia sunt OAMENI ce isi merita pe deplin aceasta denumire, in semn de recunostinta, cel putin din partea semenilor lor.

(Mesaj preluat de pe www.urbaniulian.ro)

Darius Stan - 13 ianuarie 2009


In comuna Domnesti din judetul Ilfov, o familie de romani adevarati, Liviu si Mihaela Guias, au facut adevarate minuni. Asta pentru ca, desi nu sunt oameni bogati, desi muncesc din greu de dimineata pana seara, au un crez comun : salvarea a cat mai multe suflete de copii orfani din Ilfov; si au reusit sa salveze 23 de suflete. In vreme ce parinti iresponsabili isi abandoneaza copii, nu se ingrijesc de ei, familia Guias, nestiuta de mass-media intrucat nu-i cheama Tiriac, ne demonstreaza ca Romania are o sansa, ca oamenii adevarati sunt printre noi, insa trebuie sa ne oprim sa avem timp sa-i cunoastem si neaparat sa-i ajutam.

(Mesaj preluat de pe www.urbaniulian.ro)

Iulian Urban, senator - 13 ianuarie 2009