Alte feluri de ajutor

Foarte multe persoane vor sa ne ajute, dar nu prin mijloace financiare. Sigur, cu bani poti sa rezolvi multe probleme, dar nu doar banii ne pot ajuta. Daca va ganditi sa ne ajutati altfel decat financiar, dar nu stiti cum, iata ce ati putea face:

Ajutor in alimente
Daca doriti sa ne ajutati cu alimente, trebuie sa stiti ca nu putem accepta decat alimente nepreparate, proaspete sau conservate. Suntem siguri ca intelegeti de ce preferam sa ne pregatim noi mancarea, in propria noastra bucatarie. Daca aceasta regula este respectata, orice aliment potrivit pentru copii este binevenit si va multumim pentru el.

Ajutoare materiale
Avem aproape intotdeauna proiecte mai mari sau mai mici, pe care ne straduim sa le realizam. Fiecare proiect are nevoie de diverse materiale pentru a fi dus la bun sfarsit. Daca veti consulta pagina noastra de proiecte viitoare, veti afla cu usurinta care sunt aceste materiale.

Exista multe persoane care ne aduc obiecte de imbracaminte si incaltaminte. Noi va multumim pentru orice ajutor, dar va rugam sa ne contactati in prealabil sau sa consultati pagina de nevoi curente, ca sa aflati care sunt obiectele de necesitate imediata care ne-ar fi cu adevarat de folos.

Ajutor prin munca
Puteti sa ne ajutati sa realizam proiectele noastre lucrand impreuna cu noi. Pagina noastra de proiecte viitoare va poate ajuta sa aflati ce am vrea sa facem si sa alegeti activitatea la care ne puteti ajuta, in functie de abilitatile si indemnarile dumneavoastra. Bineinteles, daca doriti sa ne ajutati in acest mod trebuie mai intai sa luati legatura cu noi ca sa planificam impreuna cand si cum vom munci impreuna.