Casa noastra


Ne place mult sa stam in aer liber, sa ne bucuram de natura. Dar uneori vremea nu e de partea noastra si atunci ne gasiti in camera de joaca. Aici putem sa desenam, sa pictam sau sa facem diverse alte activitati care ne plac, dar ne si invata lucruri noi.Pentru ca suntem copii, jucariile sunt la loc de cinste, mai ales pentru cei mai mici dintre noi. Multe dintre ele ne-au fost daruite de alti copii si, cand ne jucam cu ele, simtim ca langa noi sunt si cei care ni le-au daruit. Asta face ca bucuria noastra sa fie si mai mare.


Bucataria este locul unde ne adunam cu totii, mai ales seara, si ne bucuram impreuna de bucatele pe care Dumnezeu ni le daruieste, rasplatind munca noastra, dar si prin gene-rozitatea dumneavoastra. Va suntem recunoscatori pentru tot ceea ce ne-ati dat si va multumim de pe acum pentru tot ceea ce ne veti da de acum inainte.

Dam si noi o mana de ajutor la treburile gospodaresti, dupa puterile noastre. Este o responsabilitate, dar si o ocazie de munci impreuna.


Dupa fiecare zi in care am mai facut un pas catre viitorul nostru, e timpul pentru odihna. In dormitoarele noastre ne asteapta cate un pat confortabil si cald, unde ne refacem puterile pentru ziua care urmeaza. Pentru ca sunt inca multi pasi pe care trebuie sa-i facem ca sa ne implinim visele.

Noapte de noapte, zi dupa zi, bunul Dumnezeu vegheaza asupra noastra si, prin iubirea pe care o seamana in inimile voastre, primim ajutorul de care avem nevoie ca sa ajungem acolo unde ne dorim.