Parintii

Eu, Liviu Guias, va scriu aceste randuri. Cand am venit pe lume, acum patruzeci si ceva de ani, ursitoarele mi-au harazit o viata grea, plina de privatiuni, fiind abandonat de propria mama la varsta de 2 ani. An de an, luptand cu foamea, cu lipsurile de tot felul, am reusit sa-mi croiesc un drum in viata. Am crescut destul printre straini. Acum am propria mea familie: Mihaela, sotia mea, si cei trei copii ai nostri.

In anul 2000, impreuna cu familia mea si doi oameni deosebiti am pus bazele Fundatiei Copiii Impotriva Intunericului, care in 2010 si-a schmbat numele in Fundatia Casa Lidia. Multumita Tie, Doamne. Iar astazi, dupa 10 ani de functionare ca fundatie si dupa 14 ani de munca neintrerupta, in casa noastra isi gasesc linistea un numar de 16 de copii ai mei (plus cei naturali). Copii orfani sau abandonati, fete si baieti, mai bruneti sau blonzi, catolici sau ortodocsi, cu varsta intre 3 si 18 ani.

Nu exista rasplata mai mare pentru toata munca si eforturile depuse decat sa-i vedem sanatosi, crescand cu fiecare zi tot mai mari, plini de speranta in sufletul lor ca vor reusi in viata asa cum am reusit si noi. Pentru noi este ceva Dumnezeiesc sa le auzim glasurile inainte de a se aseza la masa, rostind Tatal Nostru.